loading

HYSTER® LPG- & DIESEL-GAFFELTRUCKAR HAR ETT RYKTE I VÄRLDSKLASS FÖR STYRKA OCH HÅLLBARHET I DE TYNGSTA TILLÄMPNINGARNA INOM INDUSTRIN

Hyster erbjuder en omfattande serie av LPG- och Diesel-truckar från standardmodeller i CT-serien till premiumkonfigurationer i Hyster® Fortens® serien.

Hyster® CT-serien med LPG och diesel gaffeltruckar är designade att möta kraven från medeltunga tillämpningar. Hyster® Fortens® serien representerar branschledande innovativa lösningar som ger vad som är viktigast för användare i mera intensiva tillämpningar - maximerad driftstid, maximerad produktivitet och med minimal servicekostnad.

Den klassledande serien Fortens® LPG- och dieselgaffeltruckar använder sig av effektiva LPG- och dieselmotorer kombinerade med den unika växellådan Hyster® Duramatch™ som underlättar och förbättrar produktiviteten för operatören samt reducerar ägandekostnaden för trucken.

  • hyster Services

    Matcha de särskilda behoven hos din verksamhet genom att välja från den mest omfattande utbud av materialhanteringsutrustning på marknaden.